CIDSR invită la masa rotundă de lansare a proiectului ”Toți egali, toți sănătoși: Abilitarea femeilor și fetelor cu dizabilități din Moldova să își exercite drepturile sexuale și reproductive”

LOGO PROIECT TOTI

Centrul de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive (CIDSR), vă invită la masa rotundă de lansare a unuia dintre cele mai ambițioase proiecte pe care le are în derulare în această perioadă, intitulat ”Toți egali, toți sănătoși: Abilitarea femeilor și fetelor cu dizabilități din Moldova să își exercite drepturile sexuale și reproductive”.

Proiectul își propune sporirea gradului de sensibilizare cu privire la drepturile sexuale și reproductive ale femeilor și fetelor cu dizabilități din Moldova și abilitarea acestora să își exercite drepturile și să ia decizii informate cu privire la propria sexualitate. Proiectul este finanţat de către Ambasada Finlandei la București în cadrul Fondului pentru Cooperare Locală (FCL) și se desfășoară în perioada iulie 2016 – iunie 2017.

La eveniment vor participa partenerii de implementare a proiectului, reprezentanți ai societății civile și instituțiilor publice de profil dar și potențiali beneficiari.

Evenimentul este o bună ocazie pentru a pune baza parteneriatului între organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice, mass-media dar și societate pentru abordarea comprehensivă a problemei și atingerea cu eforturi comune a scopului propus.

Evenimentul se va desfășura pe data de 7 iulie 2016, începând cu ora 15:00, la Complexul Summit Events & Conference Center, Sala Albastră, adresa: str. Tighina, 49/3, or. Chișinău (accesul persoanelor în scaun cu rotile este asigurat prin prezența rampei și altor facilități relevante).

Vă rugăm să confirmați participarea Dvs, pînă miercuri, 6 iulie, ora 12.00, expediind un mesaj la adresa electronică: tulus_ludmila@yahoo.com sau să apelați numărul de telefon 022 355072, persoană de contact, Ludmila Sîrbu, Coordonator proiect.