Provocările demografice din Republica Moldova

04 Aprilie, 2018

Сonferința internațională „Provocările demografice din Republica Moldova: cauze, efecte și modalități de soluționare bazate pe experiența internațională” a avut loc pe data de 3 aprilie 2018 în incinta Președinției Republicii Moldova (vezi Agenda Conferinței).

Evenimentul a fost organizat la inițiativa șefului statului și în parteneriat cu Organizația Națiunilor Unite, Banca Mondială, și Academia de Științe a Moldovei.

„Situația demografică în RM este foarte îngrijorătoare, iar salvarea propriului nostru popor de la declin urmează să devină o preocupare și prioritate maximă pentru clasa politică, dar și pentru mediul academic și societatea civilă. Declarația a fost făcută de Președintele Igor Dodon, în cadrul conferinței „Provocările demografice din Republica Moldova: cauze, efecte și modalități de soluționare bazate pe experiența internațională”, organizată la inițiativa șefului statului, în parteneriat cu Organizația Națiunilor Unite, Banca Mondială, și Academia de Științe a Moldovei.” (Sursa: http://ntv.md/news/17275 )

Dr. Rodica Comendant, director CIDSR,  în cadrul conferinței date a susținut  prezentarea „Accesul universal la servicii de sănătate reproductivă, bazate pe respectarea drepturilor umane – modalitate de ameliorare a indicilor demografici”.

Sunt disponibile:

 

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept