Un acces mai bun al femeilor la avortul sigur: Moldova, Georgia, Mozambic și Nepal continuă activitățile în această direcție

12 Martie, 2018

In perioada 6-9 martie 2018, la Istanbul, SAAF (Safe Abortion Action Fund) a organizat  pentru partenerii săi Atelierul de analiză a dezvoltării propunerilor (vezi Agenda și lista participanților).

Scopul principal al atelierului a fost familiarizarea partenerilor cu misiunea și activitățile SAAF și  finalizarea propunerilor de finantare ale partenerilor.

Centrul de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive (CIDSR) a implementat deja 2 proiecte cu suportul SAAF: Creşterea calităţii serviciilor de avort integrate în cadrul serviciilor de sănătate reproductivă în Transnistria (2014-2016) și Îmbunătățirea utilizării contraceptivelor în procesul de consiliere post-avort în Transnistria (2017-2018).

Din 2018 CIDSR, organizația coordonatoare a Centrului regional de instruire în elaborarea și implementarea ghidurilor și protocoalelor clinice în sănătatea reproducerii, va desfasura un proect regional cu scopul de ameliorare a calității, accesului la avortul în siguranța și prevenirii sarcinii nedorite.

Dr. Rodica Comendant, Coordonator al Centrului Regional de Instruire a participat la acest atelier.

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept